[Afisz. Incipit] 16.11.47 r. godz. 14.00 Derby piłkarskie m. Tczewa ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o ostatnim meczu w sezonie o mistrzostwo kl. A pomiędzy S.K.S. Wisła Tczew a K.K.S. Unia Tczew.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.