[Stan wojenny 1982] [Armatka wodna] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia armatkę wodną rozpraszającą demonstrantów w okolicy Dworca PKP, 13 grudnia 1982 roku.