[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku w celu poprawienia warunków chowu ... / K. Sankowski. - Sankowski, K. (działacz polityczny) ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o akcji oczyszczania i odkażania pomieszczeń dla zwierząt w gospodarstwach i zakładach w terminie do 15.11.1956 r.