Das Hohe Tor in Danzig. ([Niemcy], 1870)
Przedstawia widok Bramy Wyżynnej w Gdańsku.
Pod kompozycją tytuł: Das Hohe Tor in Danzig.
Miejsce i data wydania na podstawie tematu.
Na odwrocie zadruk gazetowy w języku niemieckim.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce