Politechnika Gdańska Instytut Fizyki : lasery u profesora Szewalskiego / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1970)
Przedstawia Pracownię w Instytucie Fizyki na Politechnice Gdańskiej około 1971 roku.