Kazimierza Prof. Dr Sokalskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1967)
Pod stylizowaną koroną litery PK z przeplecioną przez nie gałązką róży, na literach napis: Kazimierza Prof. Dr Sokalskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.