Jan Brzechwa - Szelmostwa Lisa Witalisa - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 7.08.2021 r. na Scenie Kameralnej. Reżyseria: Joanna Zdrada, scenografia i kostiumy: Anna Kaczkowska i Pavel Hubička.
Na okładce plakat, autor: Jakub Zasada.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.