[Afisz teatralny] Ballada o Galileuszu : tekst wg Bertolda Brechta / Gdańskie Studio Rapsodyczne. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o przedstawieniu w 1959 r. w siedzibie Studia ul. Wajdeloty 13. Reżyseria i inscenizacja: Malwina Szczepkowska, scenografia: Ewa Nahlik.