[Afisz teatralny] Ballada o Galileuszu : tekst wg Bertolda Brechta - Gdańskie Studio Rapsodyczne (Gdańsk). (Gdańsk-Wrzeszcz : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o przedstawieniu w 1959 r. w siedzibie Studia ul. Wajdeloty 13. Reżyseria i inscenizacja: Malwina Szczepkowska, scenografia: Ewa Nahlik.
Keywords: Teatr; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.