Johann Benjamin Dragheim Pastor Catharinaus / Matth. Deisch. - Deisch, Matthaeus (1724-1789) (1761)
Przedstawia portret w półpostaci Johanna Benjamina Dragheima (1700-1764), pastora kościoła św. Katarzyny w Gdańsku.