Dni Pol'skoj Nauki / Skowroński, Rzepecki. - Skowroński ([wydawca nieznany], 1974)
Plakat z okazji XXX lat PRL informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w Leningradzie w czerwcu 1974 r. Plakat przedstawia taśmę perforowaną na granatowym tle.