Dni Pol'skoj Nauki - Skowroński; Rzepecki (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1974)
Plakat z okazji XXX lat PRL informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w Leningradzie w czerwcu 1974 r. Plakat przedstawia taśmę perforowaną na granatowym tle.
Nazwiska autorów w prawnym dolnym rogu.
Keywords: Plakaty -- 1945-1990.