[Afisz. Incipit] W związku z odbywającym się II. Światowym Kongresem Obrońców Pokoju w Warszawie ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o imprezach sportowych 19.11.1950 r. w Elblągu: meczu piłki nożnej pomiędzy K.S."Ogniwo" - K.S."Włókniarz", wyścigach motocyklowych i biegu sztafetowym ulicznym.