[Afisz. Incipit] W związku z odbywającym się II. Światowym Kongresem Obrońców Pokoju w Warszawie ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o imprezach sportowych 19.11.1950 r. w Elblągu: meczu piłki nożnej pomiędzy K.S."Ogniwo" - K.S."Włókniarz", wyścigach motocyklowych i biegu sztafetowym ulicznym.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport motocyklowy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lekkoatletyka -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.