Dokumentowanie dorobku kulturalnego i naukowego polskiej diaspory w pracach bibliograficznych Jana Kowalika (1910-2001) / Agnieszka Bajor. - Gołda, Agnieszka (1973- ).
Słowa kluczowe: diaspora polska, Jan Kowalik, prace bibliograficzne.