Grand-Hotel Zoppot / fotografia Albert Gottheil. - Gottheil, Albert Georg Emil (1867-1942) (Albert Gottheil, 1920)
Przedstawia Grand Hotel w Sopocie, widok z molo. Na hotelu polska flaga, około 1935 r.