Drwal - Karłowski, Eustachy ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1958)
Przedstawia sumaryczne przedstawienie lasu z postacią drwala.
Miejsce wydania według działalności autora. Poniżej kompozycji dopisane ołówkiem tytuł, sygnatura autora i rok.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy