Winterveranstaltungen 1922/1923 - Deutscher Heimatbund (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1922)
Druk ze spisem uroczytości wystaw, wykładów itp. w Gdańsku w sezonie zimowym 1922/1923.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Pod tekstem - Becker, Schriftführer.
Keywords: Deutscher Heimatbund (Gdańsk).