Ex Libris Ks. Czesław Kulikowski / A. Bortowski. - Bortowski, Andrzej (1938- ). ([wydawca nieznany], 1962)
Przedstawia na tle rozety okiennej sterczyny gotyckie. Napis u dołu: Ex Libris Ks. Czesław Kulikowski, pod wyobrażeniem autograf autora i data.