Polery na nowym nabrzeżu budującego się pirsu w Porcie Północnym / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia nowe polery na nabrzeżu w Porcie Północnym w Gdańsku, 1979 r.