Actie No. über Zweihundert Thaler Preuss. Courant. / Chemische Fabrik zu Danzig Commandit-Gesellschaft auf Actien R. Petschow, Gustav Davidsohn. (s.n., 1870)
Akcja Chemische Fabrik zu Danzig Commandit-Gesellschaft auf Actien R. Petschow, Gustav Davidsohn na 200 talarów pruskich oraz karta z kuponami do wypłaty dywidend zawsze 1 maja każdego roku począwszy od 1872 do 1875.