Ulica Mariacka, fragment fasady odbudowanej kamieniczki [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1969)
Przedstawia górną część fasady odbudowanej kamienicy przy ul. Mariackiej 44, 1969 r.