Ulica Mariacka, fragment fasady odbudowanej kamieniczki - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1969)
Przedstawia górną część fasady odbudowanej kamienicy przy ul. Mariackiej 44, 1969 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie