Policja Państwowa a życie społeczno-polityczne Wołynia (1921-1939) - Razigraêv, Oleg Volodimirovič (2011)
Zakres i treść: Policja Państwowa a wybory parlamentarne 1922 r., nadzór nad życiem społeczno-politycznym.
Tyt. nagł.