[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Starosty Powiatowego Tczewskiego z dnia 8 października 1949 w sprawie wprowadzenia dystrybucji kierowanej mięsem ... / Zbigniew Szajna. - Szajna, Zbigniew ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.