[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Starosty Powiatowego Tczewskiego z dnia 8 października 1949 w sprawie wprowadzenia dystrybucji kierowanej mięsem ... - Szajna, Zbigniew (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.