Zum Jahresfest des Marine-Kegelklubs : am 13. Febr. 1877. Speisen-Karte / Marine-Kegel-Club. ([s.n., 1877)
Karta dań podanych na święcie Marine-Kegel-Club 13 lutego 1877 ; z drugiej strony karty wyniki sezonu 1876/1877.