Baka Júlia És Réthy István : 1961 Szeptember 2 Án Házas Ságot Kötöttek / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1961)
Para w węgierskich ludowych strojach, wokoło napis: Baka Júlia És Réthy István 1961 Szeptember 2 Án Házas Ságot Kötöttek. Sygn. aut. w obrębie kompoz.