[Afisz. Incipit] Każda kobieta w szeregach dawców krwi ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Sztrajfa zachęcająca kobiety do oddawania krwi.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.