Zoppot Winterstimmung am Seesteg - Faltin, John (1846-1918).; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia fragment mola w Sopocie, widok zimowy, ok. 1910 r.
Data wg budowy poczt. i biogramu aut.