Zaproszenie na uroczystość poświęcenia sztandaru. ([wydawca nieznany], 1947)
Zaproszenie na uroczystość poświęcenia sztandaru Cechu rzemiosł skórzanych w Elblągu 13.04.1947 pod protektoratem Eugeniusza Kwiatkowskiego.