Gdynia and modernism : A monument of history - Bejm, Maciej; Gdynia (Polska). Urząd Miasta (Gdynia : Urząd Miasta Gdyni, 2022)
Broszura dotycząca gdyńskiej architektury.
Keywords: 2001-; Modernizm; Gdynia (woj. pomorskie); Broszura