Ex - libris Jorge - Monsalvatje Triado. - Monsalvatje, Jorge (1910)
Przedstawia stojącego nad zabitym smokiem św. Jerzego, u jego stóp siedzi dziewczyna, a za nim stoi koń, w tle widać zamek. Pod wyobrażeniem napis: ex - li-bris Jorge - Monsalvatje. Sygn. aut. Triado 76.