Praca socjalna i skuteczność jej działania / Monika Zawartka-Czekaj. - Zawartka-Czekaj, Monika
Słowa kluczowe: praca socjalna, instytucja pomocy społecznej, cele pracy socjalnej, metody pracy socjalnej.