Wystawa filatelistyczna "Gdańsk-Leningrad" / J. L. Jezierski. - Jezierski, Józef (malarz) ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat wystawy, która miała miejsce w gdańskim Dworze Artusa 17-23.10.1967 r. Na druku biało-czerwony znaczek wchodzący w kule z datami 1917 1967.