[Afisz teatralny. Incipit:] Okno w lesie sztuka w 3-ch aktach, 4-ch odsłonach Rachmanowa i Ryssa przekład Aleksandra Maliszewskiego / Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza Olsztyn-Elbląg. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu od 15-28.04.1950 r.