Ex Libris Wincentego Okonia / [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1974)
Przedstawia sowę, obok z lewej strony napis: Ex Libris Wincentego Okonia. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.