Ex Libris Helmer Fogedgaard - Meyer, Daniel (1908-1993).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). ([S.l., 1960)
W kole monogram hf, wokoło napis: Ex Libris Helmer Fogedgaard. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut. data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibris francuski; Ekslibrisy -- Francja -- 20 w