Westerplattczycy przed grobem swego dowódcy i kolegów na półwyspie Westerplatte / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia obrońców Westerplatte pod pomnikiem czołgiem na Westerplatte, 1979 r.