III Kongres Siłaczek i Judymów. ([Miejsce nieznane], 1969)
Przedstawia III Kongres Siłaczek i Judymów, przemawiający Stanisław Kociołek, 18 maja 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Kociołek, Stanisław -- (1933-2015) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1945-.