Wrzeszcz : ulica Waryńskiego, dom nr 30/31 / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienicę numer 30/31 przy ulicy Waryńskiego w Gdańsku Wrzeszczu, około 1985 r.