W Imieniu Kommissyi Rządzącey [Inc.:] Dyrektor Policyi Kraiowey, z władzy przez Organizacyą Kommissyi Rządzącey, sobie nadaney, chcąc zapobiedz wszystkim nieprzyzwoitościom, które dotychczas tak przez niewiadomość władz, dawać Paszporta maiących [...] : [Dan w Warszawie na Sessyi Dyrekcyi Policyi Kraiowey dnia 5 Marca 1807 Roku - Księstwo Warszawskie. Komisja Rządząca; Potocki, Aleksander (1756-1812).; Gliński, Augustyn Feliks (1762-1828). (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: zarządzenie Dyrekcji Policji Krajowej w sprawie wprowadzenia paszportów, z 5 Marca 1807.
Tyt. nagł.
Autorzy i data wyd. pod tekstem.
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Komisja Rządząca; Policja -- Polska -- 19 w; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne