Ex libris Piotra Hniedziewicza - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1952)
Wnętrze księgarni, w nim trójka postaci w strojach historycznych.
Autor i data według http://dlibra.bibliotekaelblaska.pl/dlibra/docmetadata?id=46859&from=publication.
Na rewersie błędne nazwisko autora.
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Hniedziewicz, Piotr -- (1890-1976) -- ekslibris; Ekslibris polski -- 1945-1970.