Das Collegium Musicum ander Techn. Hochschule Danzig gibt sich die Ehre [...] / Collegium Musicum ander Techn. Hochschule Danzig. (s.n., 1911)
Karta inf. o występie chóru Technische Hochschule Danzig (Politechnika Gdańska) 29 czerwca w kościele na ulicy Bärenweg (dziś Mickiewicza) w Gdańsku-Wrzeszczu.