Duch Święty w wydarzeniu Chrystusa i Kościoła / Mirosław Kowalczyk. - Kowalczyk, Mirosław (1957-2023)
1. Objawienie Ducha w przepowiadaniu i historii Jezusa z Nazaretu. 2. Duch Święty w wydarzeniu Kościoła.