Ze zbiorów muzeum zamkowego w malborku / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1963)
Schematycznie zarysowany gotycki budynek, u dołu napis: ze zbiorów muzeum zamkowego w malborku, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.