Rada Stanu [Inc.:] Upoważniona Dekretem Nayiaśnieyszego Pana pod dniem 25 Marca roku bieżącego, wydanym do stanowienia w nagłych przypadkach, przekonana, że okoliczności nadzwyczayne, w których znayduie się Stolica Xięstwa Warszawskiego [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi, dnia 16 Kwietnia 1809 Roku / Stanisław Potocki ; Stanisław Grabowski]. - Potocki, Stanisław (1776-1830) (s. n., 1809)
Druk ulotny dot.: Gwardii Narodowej miasta Warszawy, z 16 kwietnia 1809.