[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Podaję do ogólnej wiadomości ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązakach obywateli zw. z narodzinami dziecka, zawieraniem małżeństw i zgonami.
Pod tekstem: Prezydent Miasta (-) Henryk Zakrzewski.
W prawym górnym narożniku: Gdynia, dnia 21 czerwca 1946.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła