Exlibris GCF 400 Annivers[ary] Johannes Hevelius / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2011)
Przedstawia teleskop Hubble'a, na tle gwieździstego nieba, napis: Exlibris GCF 400 Annivers[ary] Johannes Hevelius. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.