Ex Libris Sp. Akc. Gdynia - Ameryka Linje Żeglugowe Nr / Chrostowski. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1935)
Słońce świecące nad płynącym po morzu statkiem obok emblema GAL. Napis: Ex Libris Sp. Akc. Gdynia - Ameryka Linje Żeglugowe Nr. Nazwisko artysty ryte w obrębie kompozycji.